top of page

Eénjarige planten

Elk jaar hebben wij volop keuze uit tientallen eenjarigen. Deze vaak vrolijke planten bloeien een zomerlang, zowel in de volle tuin als in een balkonbak of pot. Zorg voor voldoende voeding wanneer deze planten in een balkonbak/of pot komen. Het aanbod begint vroeg in het voorjaar en houdt aan tot ver in het jaar. Violen, petunia’s en begonia’s zijn slechts het begin. Met veel aparte soorten is het zeker de moeite waard om de eenjarige planten te zien bloeien.

Violenconcert

Violen zijn dé bloeiers voor in de plantenbakken en borders voor in het voorjaar (vanaf maart) en in het najaar (vanaf oktober). Het zijn vrolijke bloemen die gemakkelijk te verzorgen zijn. Wij bieden ze aan als grootbloemig en kleinbloemig. Het voordeel van de grootbloemigen is dat ze veel kleur brengen. Het voordeel van de kleinbloemigen is dat ze beter tegen de regen kunnen. 

Bloemenzee

In de zomer barsten de mooiste kleuren weer los met tientallen soorten zomerbloeiers. Van de bekende Petunia tot de populaire Mandevilla. Vanaf mei hebben we de mooiste selecties gepresenteerd in ons tuincentrum. 

Blaakhof 4.jpg
Blaakhof 2.jpg
bottom of page