Grond en voeding

Grondsoorten

Wij hebben voor alle planten de juiste gronden in ons assortiment, ook biologisch! Zo hebben wij verschillende soorten potgrond inclusief korte of lange termijn voeding. De merken die wij hiervan voeren zijn Pokon en Ecostyle. 

Ook voor in de borders van je siertuin bieden we grond aan ter onderhoud of aanleg van nieuwe planten en bomen. Denk hierbij aan rozengrond, hortensiagrond, compost, aanplantgrond en tuinturf met een hoog zuurgehalte. 

Voor binnenplanten hebben we universele grond, of specifieke grond ten behoeve van cactussen, stekgrond, anthuriumgrond. 

Voeding

 

Zonder de juiste voedingswaarden in de bodem van jouw plant, zal de plant nooit optimaal kunnen groeien. We hebben daarom voor iedere toepassing een oplossing: gazon, moestuin, siertuin, terras- en balkon en kamerplanten. Deze producten zijn verkrijgbaar in zowel organisch als kunstmatig oplossingen. 

Contact

Tuincentrum De Blaakhof

De Blaak 15

7211CR Eefde

​​

Tel:    0575-540651

Email: info@deblaakhof.nl

Openingstijden 

Ma    gesloten 

Di      09:30 - 17:00u (Buiten zonder afspraak, binnen mét)

Wo    09:30 - 17:00u (Buiten zonder afspraak, binnen mét)

Do     09:30 - 17:00u (Buiten zonder afspraak, binnen mét)

Vr       09:30 - 17:00u (Buiten zonder afspraak, binnen mét)

Za      09:00 - 16:30u (Buiten zonder afspraak, binnen mét)

Zo     Gesloten 

Heeft u een vraag? Verstuur een bericht
(Let op: door enorme drukte proberen wij uw vraag z.s.m. te beantwoorden, maar kan het in deze periode langer duren dan dat u van ons gewend bent. Excuses voor het ongemak!)

  • Instagram
  • Black Facebook Icon

© 2021 Tuincentrum De Blaakhof